Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Hedefi dünyaya açılmak

Hedefi dünyaya açılmak
REKLAM ALANI
04.10.2021
A+
A-

Sinem Umaş
iş kadını oldu

Sinem Umaş
ticarete atıldı

Hedefi dünyaya açılmak

 

 

Hayvanseverliğiyle tanınan Sinem Umaş artık başarılı bir iş kadını. Bitkisel çay ve kahve üreten bir firma kuran Umaş, ‘Ninaset’ adını verdiği markasını 2 yıl içinde büyüttü. Sinem Umaş’ın şimdiki hedefi, bayilik sistemiyle dünyaya açılmak.

 

 

Sinem Umaş ticarete atıldı. Umaş, küçük bir sermaye ile kurduğu ‘Ninaset’ markasını 2 yıl içinde büyütmeyi başardı. Zayıflamaya yönelik bitkisel çay ve kahve üreten Umaş, ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü, bayilik sistemine geçerek dünyaya açılmayı hedeflediğini söyledi.
HAYVANSEVER INFLUENCER
Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan ve Instagram dünyasının en dikkat çekici isimleri arasında yer alan Sinem Umaş, son dönemde markasının yanı sıra hayvanseverliğiyle de adından sıkça söz ettiriyor. Beykoz’daki evinde üçü engelli 20 köpeğin bakımını üstlenen Umaş, firmasıyla elde ettiği gelirin yüzde 20’sini de sokak hayvanları için harcıyor. Sinem Umaş paylaşımlarıyla da takipçilerini sokak hayvanlarına yardıma teşvik ediyor.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI