Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

“Birleşik Rusya” bölgelerdeki çalışmalarında öne çıkan okul mezunlarını ödüllendirdi

“Birleşik Rusya” bölgelerdeki çalışmalarında öne çıkan okul mezunlarını ödüllendirdi
REKLAM ALANI
01.07.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” bölgelerdeki çalışmalarında öne çıkan okul mezunlarını ödüllendirdi

2024

Madalya sahipleri, Olimpiyat kazananları ve Birleşik Devlet Sınavında 100 puan alan öğrenciler tarafından şükran mektupları alındı.
Moskova Otradnoe bölgesindeki 962 numaralı okulun madalya sahipleri ve kazananları, Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Yulia Drozhzhina tarafından tebrik edildi. Çocuklara teşekkür mektupları sundu.

“Eğitim sadece bilgi değil, aynı zamanda eleştirel düşünme, bilinçli kararlar verme ve sürekli gelişim için çabalama yeteneğidir. Tüm ülke ve ben şahsen mezunlarımızla gurur duyuyoruz ve onların toplumumuzun aktif katılımcıları olacaklarına inanıyoruz. Hayalleri yüksek, şevkleri sarsılmaz olsun” diye diledi Yulia Drozhzhina.

Milletvekili ayrıca okul müdürü Larisa Polyakova’ya ve öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek öğrencilerin derslerinde büyük başarı elde etmelerini sağladı.

Bu yıl bu okulun beş mezunu Birleşik Devlet Sınavını 100 puanla geçti ve 36’sı eğitimlerini altın ve gümüş madalyayla tamamladı.

Moskova yakınlarındaki Orekhovo-Zuevo’da Devlet Duması milletvekili Gennady Panin (Birleşik Rusya) mükemmel öğrencilere ödüllerini verdi.

“Her yıl Orekhovo-Zuyevo okullarının mezunları Birleşik Devlet Sınavını geçerken mükemmel sonuçlar gösteriyor. Bu kez sınavdan 13 çocuk 100 puan aldı. Bu yıl ayrıca Orekhovo-Zuevo okullarından 113 altın ve 93 gümüş madalyalı mezun oldu. Bu, çalışmalardaki azmi gösteren gerçekten ciddi bir başarıdır. Mezunlarımızı böyle bir sonuçtan dolayı, okuldan mezun olduklarından, hayatın yeni bir aşamasına girmelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Şehir mezuniyet partisinde, Birleşik Devlet Sınavında 100 puanın biraz altında kalan 17 mezun da kutlandı. Ödüller kendilerine şehir bölgesi başkanı Ruslan Zagolovatsky tarafından takdim edildi. Moskova Bölge Duması milletvekili Maxim Korkin (Birleşik Rusya), çeşitli olimpiyat ve yarışmalarda kazanan ve ödül kazanan mezunları tebrik etti.

Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkanı Olga Timofeeva, Stavropol Bölgesi’ndeki ebeveynleri ve öğretmenleri mezuniyetlerinden dolayı tebrik etti.

 

“Genç ve enerjiksin. Sınavları geçtiniz ve artık tüm yollar size açık. Siz bizim uzak geleceğimiz değilsiniz; siz zaten bizim şimdiki zamanımızsınız. Stavropol bölgemizin ve bir bütün olarak ülkemizin size gerçekten ihtiyacı var. Ayrıca vatansever bir ruha da ihtiyacınız var. Çünkü çok zor zamanlarda yaşıyoruz. Ve birlikte eminim ki her şeyin üstesinden geleceğiz ve zafer büyük ve büyük ülkemizin olacaktır” dedi.

Hoparlör
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Stavropol bölgesi
#Timofeeva
#Moskova bölgesi
#Panin
#Moskova
#Maya
#Mezunlar
#bölgeler
#Birleşik Devlet Sınavı
#lise mezuniyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-nagradila-v-regionah-otlichivshihsya-v-uchyobe-vypusknikov-shkol

 

REKLAM ALANI