Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Nadir-X projesine dotCOMM Awards’tan platinyum ödül!

Nadir-X projesine dotCOMM Awards’tan platinyum ödül!
REKLAM ALANI
23.08.2021
A+
A-

Nadir-X projesine dotCOMM Awards’tan platinyum ödül!
Nadir-X projesi, dünyanın en köklü iletişim platformlarından biri olan Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından düzenlenen dotCOMM Awards’a damgasını vurdu. GEN’in koşulsuz desteği ile nadir hastalıklara dikkat çekmek amacıyla başlatılan proje, “Web site” kategorisinin “Sağlık ve Yaşam” alanında platinyum ödülünü kazandı.

Nadir hastalıklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 2020 yılında başlatılan ‘Nadir-X’ projesi, dotCOMM Awards reklamcılık ve pazarlama yarışmasında “Web site” kategorisinin “Sağlık ve Yaşam” alanında en iyi proje seçildi. Bu yıl dünyanın her yerinden 2 bin 500’den fazla başvurunun değerlendirildiği ve web alanında yaratıcılık ve dijital iletişimde mükemmelliğin onurlandırıldığı dotCOMM Awards’da ‘Nadir-X’ projesi, platinyum ödülüne layık görüldü.
Projenin önemli ayaklarından biri olan web sitesinde, ‘Nadiriz ve Güçlüyüz’ mesajı verilirken, nadir hastalıklara sahip çocukların mücadelelerine destek veriliyor. Sitede ayrıca Kistik Fibrozis, Spinal Müsküler Atrfoi (SMA), Sistinozis ve Duchenne Kas Distrofisi (DMD) hastalıkları ile ilgili de önemli bilgilere yer verilerek kamuoyunun doğru bilgi kaynağına ulaşması sağlanıyor.
Nadir-X projesi için oluşturulan farkındalık çizgi romanında, nadir hastalıklara sahip çocukların nadir yanlarından güç alarak birer kahramana dönüşmelerinin hikayesi anlatılmıştı. Proje, SMA gibi hastalıkları da çizgi roman serisine ekleyerek, ‘nadir kahramanların’ hikâyelerini anlatmaya 2021 yılında da devam edecek.

dotCOMM Awards nedir?
dotCOMM Awards, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından 1994 yılından bu yana düzenleniyor. ABD menşeli dotCOMM Awards, AMCP tarafından atanan bir jüri ile her yıl dünya çapında 200.000’in üzerindeki katılımcıdan gelen, dijital pazarlama alanındaki en prestijli işlere ödül veriyor.

 

REKLAM ALANI