Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

MEHMET ERDEM VADİ’DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATACAK

MEHMET ERDEM VADİ’DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATACAK
REKLAM ALANI
02.09.2021
A+
A-

MEHMET ERDEM VADİ’DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATACAK

8. Barış ve Sevgi Buluşmaları dopdolu programlarıyla devam ediyor. Türk pop müziğinin sevilen ismi Mehmet Erdem, en sevilen şarkıları, sahne şovu ve güçlü performansıyla Yaşam Vadisi’nde unutulmaz bir geceye imza atacak. Mehmet Erdem’in 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde Beylikdüzülülerle buluşacağı konser saat 21.30’da başlayacak.

 

8. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın vazgeçilmezlerinden olan Çardak Altı Sohbetleri, 3.gününde ise siyasi parti ilçe başkanlarını ağırlayacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Çardak Altı Sohbetleri’nde “Gelecek ve Yerel Siyaset” konuşulacak. Moderatörlüğünü Pelin Batu’nun üstleneceği söyleşi 19.30’da başlayacak.

Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında ayrıca 17.00 ve 21.30 saatlerinde Ümit Nar Moderatörlüğü’nde kitap mezatı düzenlenecek. 5 Eylül tarihine dek sürecek festivalde aynı zamanda, sahaflar, 13.00 – 23.00 saatleri arasında kitapseverlerle buluşacak.

 

TARİH: 1 Eylül Çarşamba

SAAT: 17.00 – 23.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi – Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü – İstanbul

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

REKLAM ALANI