Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

HALK EKMEK FABRİKASI 1 YILDIR VATANDAŞLARIN SOFRASINA KALİTELİ VE UCUZ EKMEK ULAŞTIRIYOR , Görüntülü

HALK EKMEK FABRİKASI 1 YILDIR VATANDAŞLARIN SOFRASINA KALİTELİ VE UCUZ EKMEK ULAŞTIRIYOR , Görüntülü
REKLAM ALANI
07.01.2024
A+
A-

BÜLTEN NO : 13
TARİH : 07.01.2024
HABER BAŞLIĞI : HALK EKMEK FABRİKASI 1 YILDIR VATANDAŞLARIN SOFRASINA KALİTELİ VE UCUZ EKMEK ULAŞTIRIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri doğrultusunda Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen Halk Ekmek Fabrikasında 1 Ocak 2023’ten bu yana günlük 100 bin ekmek üretilerek vatandaşlara kaliteli ve ucuz ekmek ulaştırılıyor.

 

 

 

 

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentte Organize Sanayi Bölgesinde kurduğu Halk Ekmek Fabrikası’nda 1 Ocak 2023 itibariyle seri üretime başladı. Aradan geçen bir yılda deprem ve sel gibi doğal afetleri yaşan Şanlıurfa’da Halk Ekmek her iki afette de vatandaşların imdadına yetişti.

 

 

 

 

Başkan Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda BELTUR A.Ş tarafından işletilen Halk Ekmek Fabrikasında tamamen hijyenik şartlarda son teknoloji makinalarla üretilen ekmekler şehrin farklı bölgelerine kurulan büfelerde 3 lira 50 Kuruş’tan satışa sunuluyor.

 

 

 

 

Şanlıurfalı vatandaşlar tarafından da oldukça sevilen ve benimsenen halk ekmek her gece geç saatlere kadar üretilerek sabahın erken saatlerinde ise araçlarla büfelere taşınıyor. Halk Ekmek Fabrikası sayesinde vatandaşlar evlerine ucuz ve kaliteli ekmek ulaşıyor.

 

 

Video Linki: https://youtu.be/lJshSopGtbg

Alternatif Video Linki: https://we.tl/t-AlpiJsd9y4

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

 

 

REKLAM ALANI