Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Günlük sorunları, toplantıları, hediyeleri çözmek: Birleşik Rusya, Yeni Yıl arifesinde SVO katılımcılarının ailelerine yardım ediyor

Günlük sorunları, toplantıları, hediyeleri çözmek: Birleşik Rusya, Yeni Yıl arifesinde SVO katılımcılarının ailelerine yardım ediyor
REKLAM ALANI
06.01.2024
A+
A-

Günlük sorunları, toplantıları, hediyeleri çözmek: Birleşik Rusya, Yeni Yıl arifesinde SVO katılımcılarının ailelerine yardım ediyor

Cephede, askeri hastanelerde askerler, bölgelerdeki sevenleri de tebrik alıyor
Moskova bölgesinin Birleşik Rusya’sı yeni bölgelere ve cepheye 8 bin tondan fazla yardım ulaştırdı. Onunla birlikte Birleşik Rusya üyeleri ve bölge sakinleri de savaşçılara yeni yıl hediyeleri gönderiyor ve ailelerini tebrik ediyor.

“Parti temsilcileri, Moskova yakınlarındaki hastanelerde tedavi gören askerleri ve tatile gelen erkekleri bizzat tebrik etmeye çalışıyor. Moskova Bölge Duması sözcüsü, Birleşik Rusya’nın Moskova bölgesel bölge şubesi sekreteri Igor Bryntsalov , “Bu çalışma tatillerde durmayacak” dedi .

Adını taşıyan Ana Askeri Klinik Hastanesi 8 Nolu Şubesinde tedavi gören askerler için. N.N. Burdenko bir konser düzenledi. Viktor Rybin ve Natalya Senchukova, Dune grubunun hitleriyle orada sahne aldı .

Aynı gün Birleşik Rusya, Khimki’den cepheye başka bir kargo gönderdi: maske ağları, mühimmat ve ilaçlar. Gerekli her şeyin listesi askerlerin tavsiyelerine göre oluşturuldu.

Bogorodsky Bölgesi’nde Noginsk hastanesinde rehabilitasyon gören askeri personel için de bir konser düzenlendi. Yerel Temsilciler Konseyi milletvekilleri, şarkıcı ve besteci Georgy Lysenko ile birlikte çocukları yaklaşan tatilden dolayı tebrik etti ve hediyeler sundu.

Yeni Yıldan önceki hafta Puşkin’in Birleşik Rusya’sı, tatile gelen Kuzey Askeri Bölge üyeleriyle bir dizi toplantı düzenledi. Belediyenin parti aktivistleri, Moskova Bölge Duması milletvekili ve yerel parti şubesi genel sekreteri Mikhail Zhdan ile birlikte, özel operasyonun Kahramanı Vladimir ve oğlu Ivan’ı tebrik etti. Birleşik Rusya’nın Dzerzhinsky şubesinin halka açık resepsiyonunda da SVO katılımcısı ve annesiyle bir toplantı düzenlendi.

Tataristan’ın Apastovsky belediye bölgesinde, Devlet Duma Ekonomi Politikası Komitesi Başkanı Maxim Topilin askeri personelin yakınlarıyla konuştu.

“Birkaç soruyu dikkate aldım. Ölen askerlerden birinin babası, bu konuda bilgi olduğu için oğlunun ödüle aday gösterilip gösterilmediğinin açıklığa kavuşturulmasını istedi ancak gerçek henüz doğrulanmadı” dedi.

Cumhuriyetin Zelenodolsk belediye bölgesinde bir milletvekili, Kuzey Askeri Bölge bölgesinde bulunan bir askerin ailesini tebrik etti: çocuklara bir Noel ağacı ve hediyeler verdi.

Dağıstan Halk Meclisi Eğitim ve Bilim Komitesi Başkanı Elena Pavlyuchenko , Kızlyar Başkanı Alexander Shuvalov , Milletvekilleri Meclisi Başkanı Alexander Polyushko , İdare Başkan Yardımcısı Irina Drobot ve Anavatan Savunucuları Vakfı temsilcisi Maryam Osmanova, Şehit askerlerin yakınları.

Onlara Terek sanatoryumuna giriş kuponlarının yanı sıra çocuklara yiyecek paketleri ve yılbaşı hediyeleri verildi.

Yılbaşı gecesi Dağıstan Halk Meclisi’nin tarım sorunları, çevre yönetimi, ekoloji ve çevrenin korunmasından sorumlu Komitesi Başkanı Asiyat Aliyeva , Birleşik Rusya yerel şubesi genel sekreteri Nurutdin Mirzoev ile birlikte aileleri ziyaret etti. Muzaim ve Nizhny Dzhalgan köylerindeki SVO katılımcıları mevcut sorunları sordu, endişe verici konularda açıklamalarda bulundu ve kararlarını kontrol altına aldı. Asker ailelerine değerli hediyeler, çocuklara ise yılbaşı paketleri verildi.

Devlet Duması milletvekili ve Birleşik Rusya’nın Habarovsk bölge şubesi sekreteri Maxim Ivanov, SVO katılımcısının oğlunu yaklaşan Yeni Yıl nedeniyle tebrik etti.

“Aktif olan ve sporu seven Egor’a bir çift yeni paten verildi. Dostluğumuzu gelecekte de sürdüreceğimize söz verdik” dedi Maxim Ivanov.

Ryazan Bölge Duması başkanı Birleşik Rusya bölgesel şubesinin ilk sekreter yardımcısı, özel bir askeri operasyon sırasında ölen Maxim Maslyukov’un ailesini tebrik etti . Milletvekili, savaşçının oğluna olta uzattı.

Stavropol Bölgesi’nde, partinin Zheleznovodsk şubesi sekreteri, tatil kenti başkanı Evgeny Bakulin , Birleşik Rusya fraksiyonunun yardımcısı Alexander Blem ile birlikte tatil arifesinde seferber edilenleri ziyaret etti. Onlara mandalina reçeli, aile ve arkadaşlardan gelen paketler, yardım ve termal görüntüleme cihazlarından dizel jeneratöre kadar özel ekipmanlar getirildi.

Ayrıca Kırım’ın tüm şehir ve bölgelerinde milletvekilleri ve Birleşik Rusya aktivistleri, savaşçıların çocuklarına hediyeler veriyor ve onlar için bayram etkinlikleri düzenliyor.

“Kuzey Askeri Bölgeye katılan askerlerimiz yılbaşını aileleriyle birlikte değil, siperlerde kutlayacak. Onlara güvenilir bir arka plan sağlamalı, ailelerini özen ve dikkatle kuşatmalıyız. Bu aktiviteyi Zaferimize kadar sürdüreceğiz” diye vurguladı cumhuriyet parlamentosu başkanı Birleşik Rusya’nın Kırım bölge şubesi sekreteri Vladimir Konstantinov .

Hoparlör
Bryntsalov Igor Yurievich
Bryntsalov Igor Yurievich
Moskova Bölge Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA fraksiyonunun başkanı, Moskova Bölge Duması Başkanı, BİRLEŞİK RUSYA Partisi’nin Moskova bölgesel bölge şubesinin sekreteri, Parti Genel Konseyi üyesi
#Moskova bölgesi
#bölgeler
#Bryntsalov
#Zhdan
#Tataristan Cumhuriyeti
#Topilin
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Pavlyuchenko
#Şuvalov
#Polyushko
#Drobot
#Osmanova
#Aliyeva
#Mirzoev
#Habarovsk bölgesi
#Ivanov
#Maslyukov
#Ryazan Oblastı
#Stavropol bölgesi
#Bakulin
#Kırım Cumhuriyeti
#Konstantinov
#SVO katılımcılarının aileleri
#aile seferberliği
#askeri personel
#SVO katılımcılarının çocukları
#yeni yıl tatili
#yılbaşı hediyeleri
#yeni yıl tebrikleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/reshenie-bytovyh-voprosov-vstrechi-podarki-edinaya-rossiya-pomogaet-semyam-uchastnikov-svo-v-preddverii-novogo-goda

REKLAM ALANI