Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE GÜL SUYU İKRAMI

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE GÜL SUYU İKRAMI
REKLAM ALANI
04.02.2022
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ VE GÜL SUYU İKRAMI

 

 

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programla, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi, lokum ve gül suyu dağıttı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programla, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi, lokum ve gül suyu dağıttı. Mübarek kandil gecesi dolayısıyla ilçenin en uğrak iki noktası olan Balıklıgöl Dergah platosu ile Eyüp Peygamber camisine akın eden vatandaşlara kılınan namaz sonrası, kandil simidi, gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, aynı anda iki noktada binlerce kişiye ikramda bulundu. kandilin ruhuna uygun vatandaşlara ikramda bulunan ekipler, vatandaşların duasını aldı.

Yatsı Namazı çıkışı karşılaştıkları ikramlar karşısında oldukça mutlu olan vatandaşlar yaptıkları açıklamada Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür edip,” Allah razı olsun. Böylesine özel ve güzel günlerde bu mübarek günlerde bunlar güzel şeyler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI