Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni, Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Ali Adalıer ve Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Kaan Resa Saçar’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni, Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Ali Adalıer ve Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Kaan Resa Saçar’ı kabul etti
REKLAM ALANI
16.04.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni, Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Ali Adalıer ve Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Kaan Resa Saçar’ı kabul etti

.2024

 

 

 

 

17
Shares
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü ve yardımcılarını kabulü sırasında yaptığı konuşmada, yeni atanan Polis Genel Müdür Yardımcılarına başarılar diledi. Polis Teşkilatının ülkemizdeki asayişin ve düzenin parçası olarak hizmet veren güzide bir kurum olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, uzun yılların tecrübesi ile bugünlere gelindiğini söyleyerek, yıllarca teşkilata hizmet verip emekli olanlara sağlık dilerken, hayatta olmayanları rahmetle andı.

“Kıbrıs Türk halkının bağrından çıkan polislerimiz büyük bir tecrübe ve görev sevgisi ile mesleklerini sürdürmektedirler” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Polis Teşkilatının daha da güçlenmesini temenni etti.
Polis Okulunun ve polis eğitiminin de önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, Polis Teşkilatının teknolojinin gelişmesiyle daha verimli bir aşamaya gelmesi bakımından hayat boyu eğitimin gerekliliğine vurgu yaptı.

Ülke güvenliği ve halkın huzurunun temini için teşkilatın güçlenebilmesine katkı yapacak imkanları değerlendirmek gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, teşkilatta mevcut eksikliklerin giderilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Ülkemizde artan nüfus ve trafik konusunda polisi daha fazla görevlerin beklediğini, tam kadro bir şekilde zor olayların yönetilmesinin sağlanması gerektiği bilinci ve sorumluluğuyla hareket ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, trafik kazalarını önleme konusunda denetimlerin ve caydırıcı uygulamaların son zamanlarda artmakta olmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi. Trafik konusundaki hassasiyet için kontrol mekanizmasının yerleşmesinin öneminin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, madde bağımlılığı konusunda da polise büyük görevler düştüğünü söyledi.

Halkın huzuru, barışı ve güvenliğini sağlamak için tüm bu konularda polise düşen görevleri başarıyla yerine getirmeleri temennisini yineleyen Cumhurbaşkanı Tatar, yeni atanan polis yardımcılarına görevlerinde başarılar diledi.

Polis Genel Müdürü Kasım Kuni de, Cumhurbaşkanı Tatar’ın kadro oluşumu konusunda ortaya koyduğu gayret ile ilgili teşekkür ederek, Polis Teşkilatının tüm birimleriyle halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için 7/24 hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-polis-genel-muduru-kasim-kuni-polis-genel-12224

 

 

 

REKLAM ALANI