Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Avustralya’nın başkenti Canberra’da

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Avustralya’nın başkenti Canberra’da
REKLAM ALANI
24.05.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Avustralya’nın başkenti Canberra’da
23.05.2024
29
Shares

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avustralya ziyareti kapsamında başkent Canberra’ya gitti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıslı Türklerin Avustralya’daki 80’inci yılında kültür ve geleneklerini yaşatmak için yapılacak festival ve etkinliklere katılmak ve bir dizi temas gerçekleştirmek amacıyla gittiği Avustralya’da temaslarına başladı.

İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti Avustralya Büyükelçiliğini ziyaret ederek Büyükelçi Ufuk Gezer ile toplantı yapan Cumhurbaşkanı Tatar, şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avustralya ziyareti kapsamında, Canberra’da Avustralya Savaş Anıtı’nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına çelenk koydu.

Cumhurbaşkanı Tatar’a, Türkiye Cumhuriyeti’nin Avustralya Büyükelçisi Ufuk Gezer eşlik etti.

Avustralya’yı ziyaret eden ilk KKTC Cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Avustralya ziyareti sırasında, Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Özel Danışmanı Prof. Dr. Hüseyin Işıksal ve Dış Basın Sorumlusu Kerem Haser eşlik ediyor.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-avustralyanin-baskenti-canberrada-12378

 

 

 

REKLAM ALANI