Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

“Birleşik Rusya”, Uluslararası Engelliler Günü nedeniyle Amur bölgesindeki çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi

“Birleşik Rusya”, Uluslararası Engelliler Günü nedeniyle Amur bölgesindeki çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi
REKLAM ALANI
08.12.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Uluslararası Engelliler Günü nedeniyle Amur bölgesindeki çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi

2023

Engelli çocuklara hediyeler ve unutulmaz duygular yaşatıldı
Svobodny’de yaklaşık 20 engelli çocuk ve ebeveynleri için bir tatil düzenlendi. “Birlikteyiz” derneğinin koğuşları ile resmi konukları bir araya getirdi.

Tatilin şerefine salonda ödüllerle dolu bir stant süslendi: madalyalar, sertifikalar, diplomalar, yarışmalarda ve yarışmalarda kazanılan özel çocuk heykelcikleri. Aynı çocukların eğitim gördüğü Palitra sanat stüdyosunun eserleri de burada sergilendi. Ayrıca anne ve babalarıyla birlikte gerçek bir konser hazırlayanlar, ardından misafirlere kendi elleriyle yaptıkları hediyeler ve yılbaşı oyuncakları hediye ettiler.

Bölgesel yasama meclisi yardımcısı Yuri Maksyuta (Birleşik Rusya), engelli çocukların ebeveynleri derneği başkanı Natalya Mironenko’ya, Amur parlamentosu başkanından kamu faaliyetlerine aktif katılım için şükran mektubu sundu ve çözümü teşvik etti. engellilerin sosyal sorunları ve aktif vatandaşlık, çocuklara yönelik eğitsel oyunlar.

“Zor bir kaderin var ama kararlılıkla tüm zorlukların üstesinden geliyorsun. Sen çok yeteneklisin! Yuri Maksyuta, sağlıklı olmanızı, engellerin önünde durmamanızı, sadece ilerlemenizi ve kendinizi hayatta bulmanızı diliyorum” dedi.

Uluslararası Engelliler Günü’ne adanan tatil, aynı zamanda Blagoveshchensk’te, engelli çocuk ve ergenlerin ek eğitimi için bölgesel bir platformun beş yıldır faaliyet gösterdiği 26 numaralı okulda da düzenlendi. 40’tan fazla çocuğu, ebeveynlerini ve benzer düşünen insanları bir araya getirdi.

Okulun fuayesinde “Birlikteyiz” bölgesel platformunun çalışmalarının sunumu gerçekleştirildi. Konuklara sitenin gelişim tarihi anlatıldı ve çocuklarla çalışmaya yönelik ek bir programın bölümleri sunuldu: “Bu komik hayvanlar”, “Hayallerimin okul bahçesi”, “Genç mutfak uzmanı” ve “Profil değişiklikleri” ”.

Bundan sonra etkinlik katılımcıları, Tüm Rusya gençlik projeleri yarışması “Rosmolodezh” kazananının ofisini ciddiyetle açtı. Hibeler 2023.” Blagoveshchensk Şehir Duması’ndaki Birleşik Rusya milletvekilleri Alexander Udod ve Sergei Chebotov ise aileleri tebrik ederek hediyeler verdi.

Hoparlör
Maksyuta Yuri Gennadievich
Maksyuta Yuri Gennadievich
Yasama Meclisi Milletvekili, “DRSK” “Amur Elektrik Şebekeleri” Amur şubesinin “Batı Elektrik Şebekeleri” yapısal birimi Direktörü
#Amur bölgesi
#bölgeler
#uluslararasıengellilergünü
#çocuklar
#Bayram
#Maksyuta
#İbibik
#Chebotov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-amurskoj-oblasti-meropriyatiya-dlya-detej-k-mezhdunarodnomu-dnyu-invalidov

 

REKLAM ALANI