Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanından Tarım İşçilerine Ziyaret

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanından Tarım İşçilerine Ziyaret
REKLAM ALANI
07.08.2021
A+
A-

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanından Tarım İşçilerine Ziyaret

Ordu Valisi  Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Saraycık Mahallesinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Konaklama Alanına giderek, burada kalan işçileri ziyaret etti ve yürütülen çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili incelemelerde bulundu.

Açıklama yok.

Beraberinde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Perşembe Ziraat Odası Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça ile birlikte Saraycık METİP Alanına gelen Vali Tuncay Sonel, burada bulunan sağlık ve eğitim tesislerinde incelemede bulundu.

Açıklama yok.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte konaklama alanındaki tesislerde yer alan ve 204 kayıtlı öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü derslikleri de gezen Vali Sonel, çocuklara verilen eğitimler, sosyal ve kültürel aktviteler hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Açıklama yok.

Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitimlerin verildiği derslikleri tek tek gezen Vali Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güler dersliklerde eğitim alan çocuklarla tanışarak, sohbette bulundular ve onlara çeşitli armağanlar verdiler.Öğrencilere sinema ve palyaço gösterileri sözü de verdiler.

Açıklama yok.

Beraberindekilerle birlikte konaklama alanında yer alan 221 çadırda kalan 1.211 fındık işçisini de bulundukları çadırlarda ziyaret eden Vali Sonel, fındık işçilerine “Ordu’ya hoş geldiniz. Hayırlı ve sağlıklı bir çalışma dönemi diliyoruz ” diye konuştu.

Açıklama yok.

Konaklama alanında bulunan Mehmet Yabatu isimli ailenin çadırına konuk olan Vali Tuncay Sonel ve beraberindekiler, ikram edilen çay eşliğinde tarım işçileri ile sohbette bulundular.

Açıklama yok.

Sohbet esnasında kendisine iletilen bazı taleplerin yerine getirileceğini söyleyen Vali Sonel, üzücü durumların yaşanmaması için ailelerden çocuklarını derelerde ve denizde kontrolsüz alanlarda yüzmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

Açıklama yok.

REKLAM ALANI