Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 400 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYESİ

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 400 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYESİ
REKLAM ALANI
25.01.2023
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 400 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYESİ

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program ile 400 çocuğa bisiklet hediye edildi. İlk kez pedal çevirme şansı yakalayan çocuklar, karne hediyesi aldıklarını ifade ederek, mutluluklarını teşekkür ederek dile getirdi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından 400 çocuğa Bisiklet Dağıtım Töreni düzenlendi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan tespitlerin ardından ilçede ikamet eden 400 çocuğa bisiklet hediye edildi. Haliliye Belediyesi Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezide düzenlenen program ile minikler bisikletlerine kavuşurken, mutlulukları adeta gözlerine yansıdı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Programın açılışında Haliliye Belediyesi’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu belirten Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, çocukların mutluluğu için de çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Mehmet Canpolat, bisiklet dağıtım töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“Haliliye Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda ve emrinizdeyiz. Geçtiğimiz yıllarda da yine sizlere bisiklet dağıtmıştık. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Bugün de yine sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak Haliliye’mizde yaklaşık 24 bin ailemizin her türlü ihtiyacına yanında oluyoruz. Çocuklarımıza da, sağlıkla pedal çevirmesi adına bugün sizlere bisikletlerinizi teslim ediyoruz. Haliliye’mizi her geçen gün geliştiriyor, açılıştan açılışa koşuyoruz. Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve yaşam Merkezimizdeyiz. Bu salonda inşallah voleybol, basketbol, tekvando ve judoda, yüzme kursumuzdan birinciler çıkacak. Ben sizlere çok çok teşekkür ediyorum, bisikletleriniz hayırlı ve uğurlu olsun.”

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da konuşmasında, “Haliliye Belediyemizin bisiklet dağıtım töreninde bütün çocuklarımızla beraber Haliliye Belediye Başkanımızı ben de alkışlıyorum. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum, bisikletlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Burası bayram yeri olmuş. Renk renk, cıvıl cıvıl. Bugün burada çocuklarımıza mutluluk dağıtıyoruz. Bugün burada bu anlamlı hediye için Haliliye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da, “Rengarenk, cıvıl cıvıl bir programdayız. Çocuklarımızın mutluluğu, yüzlerindeki gülümseme her şeye bedeldir. Belediyecilikte aslolan budur, çocuklarımızın gülmesi, onların mutlu olması hizmetin en güzel olandır. Bu programı tertip eden Haliliye Belediyemize, Haliliye Kaymakamlığımıza teşekkür ediyorum. Her şey çocuklar için diyorum, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Tören sonrası bisikletlerine kavuşan çocuklar ise karne hediyesi aldıklarını belirterek, mutluluklarını Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek ifade etti.

Haliliye Belediyesi tarafından 400 çocuğa verilen bisiklet dağıtım törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, AK Parti Teşkilat Üyeleri, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, çocuklar ve aileleri katıldı.

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI