Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN RAMAZAN AYI MESAJI
REKLAM ALANI
01.04.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 SafiresGroup Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yürüksoy Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayına hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu mübarek ayda, manevi duygular doruk noktaya ulaşmakta, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir.

Bu ayda bizlere düşen görev “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevremize karşı duyarlı olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmaktır.

Bu düşüncelerle sabır ve manevi duygular içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenabı-ı Hak tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını dileyerek hemşehrilerimizin Ramazan ayını kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI