Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C

BAŞKAN CANPOLAT: ARAÇ YATIRIMI İLE TASARRUFA GİDİYORUZ

BAŞKAN CANPOLAT: ARAÇ YATIRIMI İLE TASARRUFA GİDİYORUZ
REKLAM ALANI
01.08.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT: ARAÇ YATIRIMI İLE TASARRUFA GİDİYORUZ

Bir 4 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısında belediye envanterinde kiralık araç kalmayacağını ve çalışmaların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli yaklaşık 130 milyon değerinde bir yatırım yaparak, tasarrufa gidiyoruz” dedi.

Haliliye Belediyesi 2022 Yılı Ağustos Ayı ilk Meclis Birleşimi gerçekleşti.

Bir 4 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi içerisindeki Meclis Toplantı Salonundaki birleşim Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında toplandı. Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri okundu.

Bir 5 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Haliliye’ye yönelik kararların alındığı birleşimde Başkan Mehmet Canpolat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli yatırım ile Haliliye envanterine yaklaşık 130 milyon değerinde araç kazandırıldığını ifade etti. “Gelecekte Haliliye Belediyesinde kiralık araç olmayacak, hepsi Haliliye Belediyesinin mülkü olacak” diyen Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasına şu sözlere yer verdi:

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir
“Ağustos ayı Meclisimizin ilk birleşimini gerçekleştirdik. Haliliye’miz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu doğrultuda Haliliye Belediyemizi gelecek yarınlara taşımak adına gerek 20 yıllık, gerek 560 yıllık planlar yaparak, hareket etmeye gayret ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde almış olduğumuz karar gereği Haliliye envanterinde hiçbir kiralık iş makinası, araç kalmasın diye karar almıştık. Meclisimizden ilgili yetkilerimiz de alarak, iş ve işlemlere başlamıştık. Yaklaşık 130 milyon değerinde çöp araçları, ticari araçlar, ekskavatör, konkasör olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli bir yatırım yaparak envanterimize bu araçları katmış bulunmaktayız. Gelecekte Haliliye Belediyesinde kiralık araç olmayacak, hepsi Haliliye Belediyesinin mülkü olacak. Araçların gelişinin tamamlanmasıyla Haliliye Belediyesi geleceğe hizmet anlamında kendi mülkündeki araçlarla birlikte yoluna devam edecek.”

“PARK MİKTARIMIZ 1000 DÖNÜME DOĞRU GİDECEK”

 

 

REKLAM ALANI